Jag är så glad över min fina köksrenovering!

Varmt välkomna in till bloggen den här underbart varma och soliga dagen i april. Jag ska gärna skriva till er och berätta om vad jag tycker om att göra en solig dag som den här, men det får bli i ett senare inlägg, för idag ska jag berätta för er om ett riktigt bra företag som har varit här och hjälpt mig med min köksrenovering. SBOR Bygg & Renovering heter företaget som man kan vända sig till för att få hjälp med antingen sin badrums- eller köksrenovering på Hisingen eller i Partille. 

 

Jag kände mig som världens lyckligaste man när jag för några månader sedan fick nycklarna i handen till mitt nyinköpta hus. Jag hade letat länge efter mitt drömboende, men alla vet ju hur bostadsmarknaden här i Göteborg ser ut. Det är många hus som jag har varit intresserad av, men alltid var det någon som budade över. Äntligen var turen på min sida, för just det här huset som jag tyckte så mycket om, lyckades jag att vinna budgivningen på. Här finns det ett och annat som behöver göras iordning. Köket behövde verkligen renoveras och jag bestämde mig för att det fick bli den första åtgärden i mitt nya hus. Jag är rätt så händig och har tänkt göra en hel del själv, men just kök är sådant man ska överlämna till proffsen. SBOR Bygg & Renovering har gjort ett jättebra arbete med att renovera köket. Jag vill gärna tipsa er om detta företag, så att ni läsare som söker efter ett företag som skulle kunna hjälpa även er, med er badrums- eller köksrenovering på Hisingen eller i Partille, vet vart ni kan vända er. Jag tycker det är roligt att få berätta om sådant som kan vara till hjälp för er läsare, och därför tyckte jag det var en god idé att skriva några ord om dem här på bloggen.