Fyrklövern Hälsa & Massage

Hej och god eftermiddag på er allihopa! Jag är en sådan där person som alltid gillar att testa nya saker, och sedan skriva om det här i bloggen. Jag blir själv riktigt inspirerad när jag får ta del av sådant som ni har för er, och som ni skriver om i era bloggar. Ett särskilt tack till Anita Andersson som skrev och berättade i sin blogg om att hon fått en härlig massage i Kungälv. Jag gjorde som hon Anita och gick och fick mig en helt underbar massage på ett företag som heter Fyrklövern Hälsa & Massage. Nu har Fyrklövern Hälsa & Massage fått två nya kunder i och med att Anita och jag gått dit, och jag har definitivt inte varit där för sista gången. Denna massage är så bra, så jag har bestämt mig för att försöka gå dit en gång i månaden i alla fall. Jag tänkte göra som Anita, nämligen att tipsa er om att det här företaget finns, och att det är ett perfekt ställe att besöka om man är intresserad av massage i Kungälv. Kvinnan som äger det här företaget heter Christina och är utbildad på universitetet till hälsopedagog och medicinsk massageterapeut. Inte nog med att hon har en riktigt bra teoretisk grund, hon har det rätta handlaget också. Det kände jag när hon knådade igenom min stela och värkande kropp. Efter en timme var jag helt mjuk och hade fått en helt annan rörlighet i kroppen än vad jag haft förut. På Fyrklövern Hälsa & Massage kan man få hjälp med antingen en avslappningsmassage, eller en djupgående terapeutisk massagebehandling. Det här tycker jag att ni borde unna er, så alla som söker efter en massage i Kungälv, eller om ni bor i dess närhet, har nu mina varmaste rekommendationer till att gå dit!